Star Trek In Future II frpg site


  Szabályzat

  Share
  avatar
  Szingularitás

  Posts : 3
  Join date : 2017-07-18

  Szabályzat

  Post by Szingularitás on Tue Jul 18, 2017 8:04 pm

  Ezek a szabályok az egész fórumra érvényesek.

  A fórum egyes topic-jaiba és fejezetein saját szabályok lehetnek érvényben, amelyek pontosítják és részletezik a viselkedési szabályokat. Mindemellett az itt felsorolt szabályok minden esetben érvényben maradnak.
  A kényelmes és konstruktív társalgás érdekében szükség van ezekre a szabályokra.
  I. Felhasználók regisztrációja.

  A felhasználó a regisztrációjával egyidőben tudomásul veszi, elfogadja és köteles betartani ezeket a Szabályokat.
  A felhasználónak a regisztrációja során valós, működő e-mail címet kell megadnia különben nem fog tudni az illető beregisztrálni.
  A felhasználói névválasztás (nickname) kötelező, de ugyanakkor olyan "beceneveket" nem fogadunk el mint a "Csicsibogyó" vagy a "Lolika" . A karaktered vezeték vagy keresztnevét használd mindenképpen, s kerüld az ilyeneket. Ha ezt mégse tudtad volna, az admin egyszer mindenképp figyelmeztetni fog téged, így felveheted vele a kapcsolatot, majd ezek után neved megváltoztatásra kerülhet. Az adminisztrációnak joga van megszüntetni a felhasználó nevet (nickname), amennyiben annak használata sérti a közerkölcsöt és etikai normákat vagy sértő a fórum más felhasználói számára. Tilos olyan felhasználó nevet (nickname) regisztrálni, amely a megtévesztésig hasonlít egy, vagy több, már regisztrált felhasználói névhez (nickname), és ezért megtévesztő lehet a fórum többi felhasználói számára.
  Nem szabad nem oda illő,káromkodás szinten vagy felhasználni,politikai személyek nevét stb..Ennek a szabálynak a megszegése a felhasználó összes nyilvántartott bejegyzéseinek a blokkolását vonhatja maga után.
  Amennyiben a felhasználó hosszabb ideig semmilyen aktivitást nem mutat a fórumon, abban az esetben törlünk. Ez az intervallum maximum egy év.

  II. A fórum viselkedési normái.

  A fórumon a társalgás során be kell tartani a közerkölcs normáit és az internet etikett szabályait.
  Szigorúan tilos cenzurát nem tűrő, káromkodó és sértő kifejezéseket használni, attól függetlenül, hogy milyen formában és kinek lettek címezve, ideértve betűk és kifejezések más szimbólumokkal való helyettesítését is. Ez alól a szerepjáték természetesen kivétel hisz mind találkoztunk már olyan esetekkel mikor az adott karakter jelleme s a szövegkörnyezet, vagy a szituáció olyan volt hogy a káromkodás oda illett, de kérlek titeket hogy ilyesmi ne gyakran forduljon elő, ellenkező esetben a moderátor képes lehet akár radikális esetben az egész irományt megsemmisíteni.
  Ha viszont egy erotikus cselekményről akarsz írni, bármikor írhatsz de akkor is csak indokolt esetben vagy privát játékban, a 18+ feltöntetve előtte. .Ilyen esetekben is kérjük hogy írjatok a lehető "legszebben".

  Szigorúan tilos a reklám bármilyen formája, ide tartoznak a honlapok reklámjai is (kivételt képeznek azok az esetek, amikor azt előre egyeztették az Adminisztrációval).

  III. Üzenetek közzététele.

  Ha hozzászólsz bármihez is fontos hogy betartsd a szerepjáték minimális követelményeit. Vagy ha jelentkeztél egy küldetésbe, kövesd a játékmester által kialakított sorrendet. Ezzel nem csak magadnak de a többieknek is kedvezel, más esetben kavarodás lesz és lehet a történet el fog húzódni jóval több ideig. Mindig ügyelj a helyesírásra miközben éppen hozzászólást írsz.

  IV. A felhasználók és az Adminisztráció közötti viszony szabályozása.

  Az Adminisztráció cselekedeteit a józan ész és a fórum belső szabályainak a szigorú betartása vezérli. Ergó: mi jót akarunk neked, de ezt csak úgy tudjuk megtenni ha normálisan, helyesen megfogalmazva leírod nekünk hogy mi a probléma.
  Szigorúan tilos az Adminisztráció (ideértve a fórum adminisztrátorait és moderátorait) cselekedeteit bármilyen formában (témában, üzenetben) bírálni, kivételt képez a speciális fórum, amely az egész portál és fórum munkájának az aspektusait vitatja meg és ha különösen mi kérjük hogy írjatok rólunk kritikát. ( Ilyen úgyse lesz Smile )

  Az adminisztráció fenntartja a jogot a jelen szabályok bármikori megváltoztatására, a felhasználók következetes értesítésével a változásokról. A fórumon végrehajtott változások és újítások a felhasználók véleményeinek és érdekeinek a figyelembevételével történik.
  Ha nem a témához akarsz szólni de van valami észrevételed azt kérlek zárójellel jelezd illetve abba is írj:(ez egy pl),fontos hogyha sok észrevételed van a fórummal vagy a hozzászóláshoz akkor azt kérlek pm-ben inkább az adott személynek írd meg mert visszafoghat a történet menetén.

  Hajó igénylés:Hajót igényelhetsz ha van rá megfelelő létszámú legénységed illetve van megfelelő leírásod a benyújtot hajó típusáról,leírásáról továbbá az igényt először privát üzenetben kérem ( admin felé) majd az oda illő topicban személyes megbeszélés folytán leírni részletesen.

   Current date/time is Tue Jan 22, 2019 10:58 am